CZSS Ivanić Grad

Centar za socijalnu skrb Ivanić Grad

         Dana 23.01.2018.godine, u prostorijama Udruge „Mali princ“ održan je sastanak projektnog tima u sklopu projekta „ I ja imam svoje ja: pravo djece na integraciju i aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici (II. faza provedbe), na kojem su predstavljene glavne projektne aktivnosti koje uključuju osnaživanje djece kroz strukturirano provođenje slobodnih aktivnosti uz stručnu podršku, kreativne ekološki osviještene radionice za djecu s ciljem izražavanja njihovih prava i mišljenja, te edukacija o pravima djece u završnoj fazi projekta. Ukupna vrijednost projekta iznosi 50.000,00 kn, a provodi se u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Ivanić-Grad, Srednjom školom Ivan Švear, te tvrtkom Ivakop d.o.o.

        Na sastanku su prisustvovali i partneri na projektu, ispred Centra za socijalnu skrb Ivanić-Grad, ravnateljica Martina Cuvaj, te suradnici na projektu tvrtka Ivakop d.o.o., direktorica Sanja Radošević, uz voditeljicu stručne službe Andreu Chircovici i voditeljicu projekta Srđanu Šimac. Opći cilj projekta je promicanje prava djece kroz edukaciju, integraciju i sudjelovanje u lokalnoj zajednici.

       U završnoj fazi projekta održat će se edukacija o pravima djece, koju provodi partner na projektu, Centar za socijalnu skrb.

       Tijekom sastanka je predstavljen detaljan opis projekta te je slijedila zajednička rasprava i dogovor za što uspješniju provedbu projektnih aktivnosti.