CZSS Ivanić Grad

Centar za socijalnu skrb Ivanić Grad

Obilježavanje Dana grada Ivanić-Grada započelo je Svečanom sjednicom Gradskog vijeća koja je održanoj dana 07.06.2018.g. u velikoj dvorani doma kulture.  Nagrada za životno djelo dodijeljena je profesoru glazbe i slikaru Vjekoslavu Skrbinu.

Godišnje nagrade za doprinos razvoju i ugledu grada dodijeljene su inovatoru Ivanu Kožaru i radijskom i TV voditelju HRT-a Mirku Fodoru dok su godišnja priznanja uručena udomiteljici za djecu Ljerki Bajzek – Špehar, Zapovjedništvu hrvatskog ratnog zrakoplovstva, Zajednici udruga iz Domovinskog rata Ivanić-Grad i Elektroničkom i računalnom klubu Ivanić-Grad.

Ljerka Bajzek – Špehar dugogodišnja je udomiteljica za djecu, suradnica ovog Centra za socijalnu skrb te osoba izuzetno velika i čista srca. Ljerka Bajzek – Špehar svojim je nesebičnim radnom i odricanjem brinula o više od četrdesetero djece, a sa velikom većinom je i danas u kontaktu, te im i danas pomaže, hrabri ih i usmjerava. Njen doprinos lokalnoj zajednici Ivanić – Grada nemjerljiv je te ravnateljica Centra za socijalnu skrb Martina Cuvaj u ime svih stručnih radnice ovog Centra još jednom zahvaljuje našoj teti Ljerki na svemu što čini za djecu, obitelji te za zajednicu.