CZSS Ivanić Grad

Centar za socijalnu skrb Ivanić Grad

Centar za socijalnu skrb Ivanić-Grad ima potrebu zahvaliti svim pojedincima, udrugama i inicijativama koji su doprinijeli da je ova godini stresa, neizvjesnosti i straha, za naše korisnike usluge smještaja i djecu korisnike zajamčene minimalne naknade, završila posebno i jedinstveno.

Zahvaljujemo gospodinu Krešimiru Malcu koji svojom inicijativom „Djeca za djecu“ već treću godinu za redom, brojnim poklonima uveseljava djecu korisnika zajamčene minimalne naknade. Sama akcija u to je posebnija, jer se radi o igračkama koju su djeca Ivanić-Grad darovala svojim prijateljima i vršnjacima, koji možda i nemaju materijalne mogućnosti pronaći poklone pod božićnom jelkom.

Isto tako, posebna zahvala našim dugogodišnjim partnerima, ali i prijateljima iz Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, koji su i ove božićne blagdane silno uveselile djecu u našim udomiteljskim obiteljima, kako sa slatkim paketima, tako i sa mobilnim uređajima za neke, te prijenosnim računalom, koje je osobito dragocjeno našim školarcima. Hvala od srca što dajete podršku našim udomiteljima, podržavate našu djecu na njihovom putu i činite ga podnošljivijim i sretnijim.

Nadalje, svakako velika zahvala Autoškoli Volan iz Ivanić-Gradu, te gospođi Sanji Ferenčak na njenoj inicijativi da ove godine, uveseli jedno dijete iz naše udomiteljske obitelji, te mu pokloni potpuno besplatnu autoškolu. U ovu prekrasnu akciju, uključili su se i instruktori iste autoškole, dr Almenka Balenović, te drugi pojedinci, i na taj način omogućili da cijela ta avantura za našu korisnicu, bude u potpunosti besplatna.

Na kraju, velika zahvala dogradonačelniku Grada Ivanić-Grada, gospodinu Tomislavu Cuvaju, koji je svojom inicijativom i uz pomoć dobrih i brižnih ljudi našeg Grada, ali i okolice, osigurao i omogućio poklone za svako smješteno dijete, te naše starije i nemoćne korisnike u udomiteljskim obiteljima.

Hvala svakom pojedincu, koji je svojim sudjelovanjem u bilo kojoj od navedenih aktivnosti, osigurao jedan osmjeh više na licima djece pod našom skrbi, a našim starim i nemoćnim korisnicima poslao poruku da „netko tamo vani“ zna za njih i brine. Iako dobro zbrinuti unutar udomiteljskih obitelji, ovo im je jasna poruka da su dio ove zajednice, iako možda u njoj više i ne mogu aktivno sudjelovati.  Hvala od srca!

Centar za socijalnu skrb Ivanić-Grad, kao i sve njegove djelatnice, žele Vam čestit i blagoslovljen Božić, te sretniju i zdraviju Novu 2021. godinu.